De SCHOT GROEP: voor hijs, infra, transport, beveiliging & ICT oplossingen!

Verschillende specialismen onder één dak

Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar. De diverse werkmaatschappijen opereren vanuit een tiental vestigingen verspreid over Nederland. Dankzij deze spreiding zitten wij altijd dicht in de buurt van onze klanten. Met als gevolg: korte lijnen en daardoor optimale mogelijkheden om met onze opdrachtgevers mee te bewegen.
Hijskraan verhuur door Schot Verticaal Transport
Voor het huren van een hijskraan is het natuurlijk praktisch als een kraan bij u wordt afgeleverd vanuit een vestiging in de regio. Dit bespaart tijd en geld, waardoor u weer snel aan de slag kunt. Interessant om te vermelden, is dat wij specialist zijn in de verhuur van mobiele telescoop- en torenkranen. Met een hijscapaciteit van 40 tot 750 ton kunnen wij u overal en altijd voorzien van de beste hijs oplossing!
Schot Vertiaal Transport
Werkzaamheden uitvoeren met oog voor mens, omgeving en milieu door Schot Infra
Schot Infra is een allround grond-, weg- en waterbouw bedrijf dat een breed scala aan werkzaamheden uitvoert voor (lokale)overheden, bedrijven en particulieren. Opgericht in 1931 en sindsdien uitgegroeid tot een breed georiënteerde dienstverlener in de Infra-sector.
Gekoeld & vries transport levensmiddelen door Dailycool
Dailycool is gespecialiseerd in de (inter)nationale gekoelde en vries transport van (dagverse) levensmiddelen. Onze focus op de geconditioneerde logistiek leidt tot een continue procesverbetering. Een belangrijk voordeel in een tijd waarin onze opdrachtgevers, met name producenten en retailers, moeten voldoen aan de steeds hoger wordende logistieke wensen van hun afnemers.
Infra en civiele techniek door ingenieursbureau Kwinfra
Kwinfra is een onafhankelijk ingenieursbureau voor duurzame ontwikkeling van de leefomgeving, infrastructuur en mobiliteitsvraagstukken. Van het eerste initiatief tot en met de realisatie ondersteunt Kwinfra zijn opdrachtgevers bij complexe projecten en vraagstukken.
Cameratoezicht, servicecentrale, toegangscontrole en ander gebouwbeheer door Spyke Security
Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera)toezichtcentrale in Alkmaar verzorgt Spyke Security security en facilitaire diensten. Mensen, techniek en intelligente software zorgen voor controle en veiligheid. Sleutelwoorden daarbij zijn maatwerk en innovatie.
Lokaal datacenter met wereldse toegang via Datacenter Noord-Holland
Datacenter Noord-Holland is gevestigd in Alkmaar en voorziet landelijk diverse gemeenten, zorgcentra en ICT-bedrijven van een veilige en betrouwbare plek voor al hun ICT-apparatuur.
De Europese aanbieder voor het verhuren van rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en beveiligingscamera’s.
Schot Rijplaten Verhuur is een divisie van de Schot Groep en heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van stalen rijplaten, kunststof rijplaten en hardhouten draglineschotten voor het maken van tijdelijke bouwwegen, bouwkraan plateaus of voor overkluizingen of noodbruggen.
schot rijplaten verhuur

Contactgegevens Schot Groep Divisies

Schot Verticaal Transport
Smaragdweg 3
1812 RJ Alkmaar
088 - 542 4000
Schot Infra
Vreekersweid 46
1721 PR Br. op Langedijk
088 - 542 4000
Dailycool
Debbemeerweg 2
1749 DK Warmenhuizen
0226 - 41 2345
Kwinfra
Helderseweg 54 G-H
1817 BB Alkmaar
072-505 7500

Schot Rijplaten Verhuur
Bolderweg 16
1332 AT Almere
088 – 542 40 00
Spyke Security
Smaragdweg 3
1812 RJ Alkmaar
088 - 5424080
Datacenter Noord-Holland
Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar
072 799 91 90

Contactgegevens Schot Groep

Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar

Contactformulier

Contactformulier Schot-Groep
Copyright 2024 | Schot Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacy Beleid