Schot Infra, Sloop & Milieutechniek

Werkzaamheden uitvoeren met oog voor mens, omgeving en milieu!

Schot Infra B.V. is een allround grond, weg en waterbouw bedrijf dat een breed scala aan werkzaamheden uitvoert voor (lokale)overheden, bedrijven en particulieren. Opgericht in 1931 en sindsdien uitgegroeid tot een breed georiënteerde dienstverlener in de Infra-sector, die projecten realiseert van initiatieffase en schetsontwerp tot en met realisatie en onderhoud.
De vakbekwame medewerkers van Schot Infra tonen hun vaardigheden dagelijks tijdens hun werkzaamheden. Werkzaamheden welke wij voor u kunnen verzorgen zijn onder andere onderheide diepriolering, drukriolering, straatwerk, sportvelden, geluidschermen, groenstroken en openbare verlichting. Daarnaast zijn wij actief in het bouw- en woonrijp maken, het amoveren van gebouwen en het uitvoeren van tank-, (asbest)bodem- en grondwatersaneringen.
Als u een organisatie zoekt die oplossingsgericht werkt, transparant is, een no-nonsense instelling heeft en ruime ervaring heeft met uiteenlopende samenwerkingsvormen met opdrachtgevers bent u bij Schot Infra aan het juiste adres. Wij hebben tal van projecten uitgevoerd op basis van de UAV-GC, turn-key, RAW bestek en op regiebasis tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. Vanzelfsprekend wordt daarbij rekening gehouden met de eisen en wensen van de opdrachtgever en / of andere stakeholders.

Contactgegevens Schot Infra

Contactgegevens Schot Groep

Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar

Contactformulier

Contactformulier Schot-Groep
Copyright 2024 | Schot Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacy Beleid