Spyke Security

Expert in cameratoezicht, servicecentrale & toegangscontrole

Spyke Security is onderdeel van de Schot Groep en vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera)toezichtcentrale in Alkmaar bedient Spyke Security haar klanten op het gebied van security en facilitaire diensten. Mensen, techniek en intelligente software maken het onze klanten veilig en gemakkelijk. Sleutelwoorden daarbij zijn maatwerk en innovatie.
Is een bedrijventerrein het doelwit van inbraak, diefstal, vandalisme, ondermijning of vuilstorting? Spyke Security beveiligt het bedrijventerrein met collectief cameratoezicht. Een collectief cameraplan beschermt alle ondernemers op het terrein tegen criminaliteit of andere ongewenste activiteiten. Naast veilig blijft het bedrijventerrein schoon en heel!
Door diefstal en vandalisme door ongewenste bezoekers, wordt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade toegebracht aan bouwplaatsen. Vermissing en vernieling van bouwmaterialen en machines brengen (in)directe financiële schade teweeg. Ook lopen projecten veelal risico op vertraging.

Daarom is het noodzakelijk om bouwplaatsen te beveiligen om potentiële schade te voorkomen. Bijvoorbeeld door tijdelijk cameratoezicht van Spyke Security.

Contactgegevens Spyke Security

Contactgegevens Schot Groep

Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar

Contactformulier

Contactformulier Schot-Groep
Copyright 2024 | Schot Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacy Beleid