Welkom

De Schot Groep (Schot Alkmaar Holding BV) is gespecialiseerd in verhuur van mobiele telescoop- en torenkranen, logistieke dienstverlening met specialisatie in geconditioneerde logistiek, dienstverlening voor civiele techniek, milieu- en civieltechnisch advies en camerabeveiliging.

De Schot Groep is opgericht in 1931 en met trots nog steeds een familiebedrijf.

Onder de Schot Groep vallen de volgende werkmaatschappijen:

Schot Infra BV

Schot Verticaal Transport BV

Kwinfra BV

Dailycool BV

Spyke Security BV

Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar. De werkmaatschappijen opereren vanuit een tiental vestigingen verspreid over Nederland.

Vacatures

Dailycool voor vacatures bij Dailycool klik op de volgende link: Dailycool vacatures

Schot Verticaal Transport zoekt: Junior Engineer / Autocad TekenaarAllround Servicemonteur mobiele werktuigenTelekraan- en mobiele torenkraanmachinisten en ook Leerling Telekraan- en mobiele torenkraanmachinisten

Kwinfra zoekt: Werkvoorbereider+/projectleider

Sponsoring

De Schot Groep toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel.

Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar, daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi.

Voor meer info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, volg deze link.