Welkom

Toen Gijsbert Schot in 1931 een transportbedrijf begon aan de Herenweg in het toenmalige Oudorp bij Alkmaar, hield hij zich hoofdzakelijk bezig met het afgraven van zand en het transport daarvan ten behoeve van de wegenbouw.
De firma G. Schot en Zonen van toen is nu de Schot Groep met de werkmaatschappijen:

Schot Infra BV

Schot Verticaal Transport BV

Kwinfra BV

Dailycool BV

Spyke Security BV

Het hoofdkantoor van de Schot Groep is gevestigd op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar.

Vacatures

Dailycool zoekt gedreven Logistiek Medewerkers (fulltime) en ook Chauffeurs (fulltime, parttime of weekendchauffeur)

Schot Verticaal Transport zoekt ervaren Planner transportAllround Servicemonteur mobiele werktuigenTelekraan- en mobiele torenkraanmachinisten en ook Leerling Telekraan- en mobiele torenkraanmachinisten

Sponsoring

De Schot Groep toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van diverse organisaties en activiteiten, zowel groot als klein. Dit kan zijn door het beschikbaar stellen van materieel en personeel, maar ook financieel.

Schot is sponsor van 1e divisie voetbalclub Telstar, daarnaast steunen wij amateurclubs en evenementen in de regio’s waar onze werkmaatschappijen gevestigd zijn. In de regio Alkmaar zijn dit o.a. de Koedijker Gondelvaart, Langedijker beddenrace, 8-oktobervereniging, Culinair Plaza en het Indian Summer festival. In de regio IJmond bijvoorbeeld het Tata Chess toernooi.

Voor meer info over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, volg deze link.